KONSTRUKSIONE ARKITEKTONIKE PDF

Konstruksione arkitektonike. 2 likes. Book. Konstruksione arkitektonike. Privacy · Terms. About. Konstruksione arkitektonike. Book. 2 people like this topic. Lecture of Konstruction of Roof in Albanian Language. KONSTRUKSIONET ARKITEKTONIKE 4 Violeta NUSHI _leksione_v.a. KONSTRUKSIONE ARKITEKTONIKE 4.

Author: Shaktikus JoJokree
Country: Saudi Arabia
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 1 July 2007
Pages: 477
PDF File Size: 14.13 Mb
ePub File Size: 12.34 Mb
ISBN: 877-3-14004-124-8
Downloads: 20959
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zulkicage

Characteristics of Construction Management.

KONSTRUKSIONI I KULMIT (Construction of Roof)

Fillimisht bhet zgjidhja gjeometrike e kulmit, prcaktimi i strehve. Ka periadhjen q nga kultura Egjiptiane, pastaj Romake e me von n tr Evopn Llamarina metalike, llamarina e zingtuar, llamarina e bakrit, llamarina e celikut, llamarina e aluminit, titanit, etj. Karriga e pjerrt prcjell ngarkesat n muret konstruksion jashtme me ‘rast krijohet hapsire e lir pr shfrytzuesin e nnkulmit, veanrisht n rastet e nnkulmit me mure t ngritura – parapeteve. Thirteen-digit ISBNs must begin with either or konstrruksione Fortsia e ndryshueshme n raport arkitektonjke drejtimin e fibrave; Varshmria e kualiteitit dhe izotropis s drurit nga faktort biologjik rritja e drurit.

Please enter your name. Jetgjatsi t madhe n kushte t ndryshme, si n lagshti e edhe n thatsi. Pesha e vogl specifike; Fortsi relativisht e lart n shtypje paralelisht me fibrat; Latimi i leht mundsit e latimit t llojllojshm n prerjen trthore t mbahtsit dhe krijimin e silutetave t ndryshme n prerjet gjatsore t tyre; Prqimi i vogl i temperaturave – t ulta apo t larta; Mundsit e montazhs konstriksione dislocimit t elemetve t drurit.

You already recently rated this item. Violeta NUSHI Ky sht nj tip i veant i konstruksioneve t kulmeve pasi tr ngarkesn e prcjell n muret e jashtme, periferike t ndrtess, e cila arrihet me sistemin e mbyllur t prcjelljes s forcave sforcimeve.

  DRAGONSONG TRILOGY PDF

Violeta NUSHI Lidhjet m t shpeshta bhen me bashkimin e elementve dhe prforcimin e tyre bulona, kunj, gozhda, ngjits apo kombinimin e tyre. Doctrine of Harmonious Construction. Violeta NUSHI Ka shum lloje t kulmeve t pjerrta, t cilat mund t kombinohen mes veti pr t krijuar lloje t kulmeve t prbra, t konsteuksione prve forms, numrit t rrafsheve t pjerrta, mund t ken kombinime t tipit t konstruksionit mbajts nga druri, llojit t materialit t mbshtjellsit, etj.

Please arkitektoniie recipient e-mail address es.

Kulmet me karrige njfishta, dyfishta, trifishta 4. Konstruksione arkitektonike by Papanikolla, Ilia. Handbook of Construction Estimate. Design of Roof Trusses hrth. Please re-enter recipient e-mail address es. Ai mund t mbshtetet n 1 ose 2 shtylla, pas mbshtetjes n traun e nntirantit. Handbook of Construction Tolerances. The Classify prototype is designed to help users apply classification numbers.

Konstruksione arkitektonike

Pitch Roof terminology Metal framing connectors Roof ventilation. Kulmi, me konstruksionin e tij dhe mbshtjellsin, ka ka funksion t mbroj ndrtesn nga ndikimet atmosferike; t izolon hapsirn e nnkulmit nga uji dhe ndyshimet e temepraturs dhe n disa raste ta ndrion dhe ventiolon ate.

Ngjyra, tekstura, shkqimi, aroma, etj. FAST headings provide additional subject information about a work and enable you to search the Classify database by subject.

Estetika dhe aroma; etj.

KONSTRUKSIONI I KULMIT (Construction of Roof)

Please select Ok if you would like to proceed with this request anyway. Varsja mund t jet e njfisht, dyfisht, trefisht, katrfisht apo e kombinuar me tipe tjera t konstruksioneve, tashme t prmendura. Each ISBN is a 10 or 13 digit number. Classification schemes are used to provide a systematic arrangement of materials.

  CORALIFE DIGITAL POWER CENTER PDF

Flat Roof Construction Manual Documents. Prjashtimisht, me rastin e prdorimit t prerjeve trthore m t mdha t drurit, prdoren edhe lidhjet e mjeshtrit e marangozve tradicional. Flat Roof Construction Manual. Klasa III druri me kapacitet t ult mbajts.

Violeta NUSHI Jan t prbr vetm nga mahit, t mbshtetura n trajet e tavanit nse konstruksioni i meskatit sht nga druriapo n pragjet, jastk apo traje t kurors n rastet e konstruksionit t meskatit nga BA. Kulmet me varse njfishta, dyfishta, trifishta 5. You may send this item to up to five recipients. Roof Truss Analysis roof trussFull description. Allow this favorite library to be seen by others Keep this favorite library private.

Konstruksioni i kulmit prbhet prej: The UPC appears as a barcode symbol with 12 digits printed below it. Cancel Forgot your password? Advanced Search Find a Library.

The E-mail Address es field is required. Your rating has been recorded. M pas, n varshmri t gjersive t ndrtess, prcaktohen pozicionet e mbajtsve kryesor – trajeve nnmahia, kulmarit cilat duhet t jen t lidhura mes veti.

Libraries add bibliographic records to WorldCat representing books and other items in their collections. Learn More About Classify. Topics of Discussions Roof types Roof construction terms Slope vs.

Dru gjetherns, rritet deri n 40m. Liberal Construction of Statutes ios.