KOC629Q NEDERLANDS PDF

daewoo koc q magnetron pagina 1 van 18 nederlands ook voor Posez une question au sujet de daewoo kocq avez vous une question au sujet de. Buy Microwave spares and parts with confidence at BuySpares – Approved Dealer, Price Match Guarantee and Next Day UK Delivery available!. Suzuki Df Df Service Manual Handleiding Daewoo KOCQ (pagina 14 van 20) (Nederlands). 20l touch control microwave with grill daewoo.

Author: Mikakasa Tuk
Country: Zambia
Language: English (Spanish)
Genre: Automotive
Published (Last): 19 July 2011
Pages: 61
PDF File Size: 9.27 Mb
ePub File Size: 13.75 Mb
ISBN: 515-8-40792-840-5
Downloads: 56243
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Grosho

Pdf file can be able to view any time also in “offline state” without internet connection.

List user guides and manuals for DAEWOO, Microwave oven in Nederlands – Dutch language:

Selecteer ontdooien naar gewicht of ontdooien met tijdsinstelling. De draaisteun moet goed op de as in het midden van de oven geplaatst worden. Over het algemeen betekent dit dat u plastic, glas of keramiek, en in sommige gevallen papier kunt nfderlands.

In ronde en ovalen schalen wordt het voedsel het meestgelijkmatig verhit.

Hoe compacter het product, des te langer duurt het verwarmen. De energiebesparende stand instellen 1.

Dit geldt ook voor voedingsmiddelen waar een vlies omheen zit, zoals kippenlevertjes, eierdooiers en worstjes. Genuine Panasonic Waveguide Cover The purpose of the waveguide is to cover the aperture through which microwaves Open de deur op een kier en laat min. Als u kookt met een laag vermogen gebruikt de oven af en toe veel stroom om het geselecteerde vermogen te kunnen realiseren.

  BTA41800B DATASHEET PDF

Daardoor kan het gebeuren dat vloeistoffen ineens overkoken als u een lepel of ander keukengerei in de vloeistof plaatst Voorkom verwondingen: Wees heel voorzichtig als u er een lepel of ander keukengerei in zet.

Microwave Spares

In het display wordt “0 ” weergegeven. Vonken in de magnetron worden veroorzaakt door: Dek het daarom af wanneer u het opwarmt en laat het daarna nog 1 minuut staan. Kies het vermogensniveau van de magnetron. Als u de oven aanzet terwijl de deur open is, kunt u worden blootgesteld aan schadelijke microgolven.

DAEWOO KOCQ Microwave oven download manual for free now – |

Deze zijn afhankelijk van de begintemperatuur van het voedsel en van het gewicht en de structuur ervan. In het display wordt “C” weergegeven. Omdat de warmte de gelegenheid moet krijgen zich gelijkmatig te verspreiden, bevordert een rusttijd na het ontdooien, koken of opwarmen altijd de kwaliteit.

Zorg dat het folie de ovenwanden niet raakt. Druk nogmaals op de Clock-toets. Voor gebruik Schakel de oven voordat u hem de eerste keer in gebruik neemt, eerst tien minuten op de grillstand in terwijl hij leeg is verwijder dan ook het draaiplateau en de draaisteun. Maak het deel met de gaten daarom niet schoon met een vochtige doek of een schoonmaakmiddel.

  MADHYANTA VIBHAGA PDF

Neem contact op met een erkend reparateur voor controle, reparatie of aanpassing van het apparaat.

Microwave Spares | BuySpares

Gebruik de oven niet als deze leeg is. Soms is de tijd die nodig is om het gerecht van de oven naar de tafel te brengen genoeg. Deze voedingsmiddelen moeten worden doorgeprikt met een nederlande of cocktailprikker. Houd het apparaat nauwlettend in het oog als zich in de oven papier, plastic of ander brandbaar materiaal bevindt dat bij nederlads koken nodig is.

Kijk in de onderstaande tabel voor de details met betrekking tot het vermogensniveau. Gebruik dus geen metalen kookgerei. Verwijder de folie aan de binnenkant van de deur niet. Afmeting en vorm Kleine stukken worden sneller gaar dan grote en stukken van gelijke grootte worden gelijkmatiger gaar dan stukken van ongelijke vorm en afmeting.

Het kan erg heet worden.